Bernaerdesign

BERNAER design is de ontwerpstudio en meubelatelier van Lennart Bernolet (productontwikkelaar, meubelmaker) en Cecilia Aernaudts (architect). 


Wij bedenken, ontwerpen en maken in ons atelier hedendaags handgemaakt meubilair, objecten en accessoires. Geïnspireerd door traditionele Japanse houtbewerkers en de Deense meubelmakers willen we het vervaardigen van deze items door vakmanschap verder onderzoeken en de designliefhebber handgemaakte unieke stukken aanbieden aan een correcte prijs, zonder toegeving in kwaliteit en hoogwaardige materialen te doen. 

We streven ernaar stukken te maken die blijvend zijn, zowel door hun intrinsieke kwaliteit als door hun tijdloze vormgeving.  Wij geloven voor onze creaties sterk in een kleine, lokale markt, met kleine oplages, waardoor elke transactie gezien kan worden als een rechtstreekse verbintenis die wordt aangegaan tussen bedenker, maker en koper. In het kader van duurzaamheid houden wij ook geen stock bij van meubelstukken en verbruiken slechts materialen wanneer we weten dat dit is om een besteld meubelstuk te vervaardigen. 

Elke koper is uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat elk van onze meubelstukken dat ook is en bieden we ze aan op bestelling als maatwerk.